banner

Diëtist

Sinds de zomer van 2014 draai ik als diëtist spreekuur bij Centrum voor Mondzorg. Graag stel ik mij aan u voor; mijn naam is Inge Niemantsverdriet. U kunt bij mij terecht met al uw vragen over voeding en leefstijl in relatie tot ziekte en gezondheid. Als diëtist ben ik direct toegankelijk, u heeft geen verwijsbrief van uw huisarts nodig voor behandeling in mijn praktijk.

Tegenwoordig is voeding zoveel meer dan alleen het stillen van onze honger. Eten is vooral lekker en heeft ook een sterke sociale functie. Maar voeding speelt natuurlijk ook een belangrijke rol bij de gezondheid. Zoals de eerste Joodse professor in Nederland, Izaac van Deen (1804-1869) zo mooi zei; “De mens is wat hij eet”. Als diëtist geef ik u graag advies over deze relatie tussen voeding en gezondheid. Tijdens de consulten maak ik gebruik van de gesprekstechniek ‘Motivational Interviewing’, door het toepassen van deze techniek tijdens de behandeling staan uw wensen en behoeften centraal.

In 2015 heb ik mij gespecialiseerd in kindervoeding en kinderdiëtetiek. U kunt daarom ook bij mij met uw kind terecht voor adviezen op het gebied van ; voeding van zuigeling, peuter, kleuter en schoolgaand kind, overgewicht en obesitas bij kinderen, ontwikkeling van het voedginsgedrag bij het kind, koemelkeiwitallergie enz.

Wilt u meer informatie over waarvoor u bij mij terecht kunt, kijk dan op mijn website www.dietistniemantsverdriet.nl

Voor meer informatie kunt u mailen naar inge@dietistniemantsverdriet.nl of bel 06- 5709 8406.